Tamponnyomás az igényes céges ajándékokért!

Tamponnyomás az igényes céges ajándékokért!

Tamponnyomás, minőségi szolgáltatás keretein belül, kedvező feltételekkel, nyűgözze le igényes céges ajándékokkal ügyfeleit!

Manapság népszerű reklámajándékoknak számítanak a tollak, bögrék, pendriveok. Ahhoz, hogy tartós, igényes felirattal lehessen ellátni a felületüket, emblémázásukhoz mindenképp tamponnyomásra van szükség. Az eljárás legnagyobb előnye, hogy felhasználásával bármilyen formára, anyagra lehet nyomtatni. A végeredmény hibátlan, időtálló. Amennyiben Ön is szeretné ízléses céges ajándékokkal meglepni ügyfeleit, vegye igénybe a tamponnyomással kapcsolatos szolgáltatásunkat!

Cégünk korszerű technológia és minőségi alapanyagok felhasználásával teljesíti a megrendeléseket. Ez szintén hozzájárul ahhoz, hogy a tamponnyomással készült termékek minden szempontból kifogástalanok legyenek. A rendeléseknél a rövid határidőkre is odafigyelünk, garantáljuk, hogy elégedett lesz a szolgáltatásunkkal.

Tapasztalja meg Ön is az eljárás előnyeit, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, és adja le rendelését mihamarabb!

Kapcsolat

Texolen Kft.

Személyesen:
Texolen szita- és tamponnyomó műhely
6300 Kalocsa, Szent István út 22.

Telefonon:
+36 30/90-55-300

E-mailben:
szitanyomas@texolen.hu
info@szita-emblemazas.hu

Minden jog fenntartva. | Impresszum
Telefon: +36 30/90-55-300
E-mail: info@szita-emblemazas.hu