arajanlat

Grafikai előkészítés:

Mindenkinek van  elképzelése arról, hogy mit szeretne megjeleníteni az általa választott terméken. A kívánt grafika elkészítése a legalkalmasabb emblémázási eljárásra a grafikai előkészítés folyamata. Kérésre több látványtervet is készítünk, amiből partnerünk kiválaszthatja a neki tetszőt.

Az ajánlatkérés első fázisában nincs szükségünk feltétlenül vektoros formátumú grafikára. (ha van, annak örülünk!)


arajanlat

A szitanyomás lényeges tulajdonsága, a többi eljárástól eltérően, a nyomtatott festékréteg vastagsága. A nyomat tulajdonképpen kiemelkedik a hordozó felületéből.

Használható bármilyen festékkel, (speciális, fényvisszaverő, világító),

szinte bármilyen anyagra (textil, fém, üveg, kerámia, műanyag, karton, fa, szövet).

A különösen vastag festékréteg felhordása lehetővé teszi, hogy részletgazdag nyomatokat hozzunk létre sötét alapanyagra is, és a nyomat tökéletesen fog fedni.

Ezt az eredményt a többi eljárással nehezen vagy egyáltalán nem lehet elérni.

Kattintson az emblémára , és nézze meg a póló és mást reklámtextíliák teljes választékát! 

http://www.adler.info/HU/HU/eshop/

A vállalat székhelye Csehországban van. 2000-ben léptek a reklámtextil piacra és váltak a régió legjelentősebb reklámtextilgyártó cégévé.

Az  Adler számára fontos a végső felhasználók elégedettsége, hiszen termékeik elsősorban őket szolgálják.


arajanlat


pĂłlĂłk3.jpg

Céges munkaruhák

szita-emblemazas.hu.febr.jpgKülönböző területeken működő cégek esetében gyakran lehet a tevékenységnek megfelelő munkaruhával találkozni, amely viselése sokszor indokolt és kötelező is, azonban a munkavédelmi vagy higiéniai szempontokon túl más lehetőség is rejlik ezekben a viseletekben. A munkaruha marketing és reklám célok megvalósításához is kitűnő lehetőséget kínál a munkáltatók és tulajdonosok számára.

Az egyedi céges logóval vagy grafikával ellátott munkaruhák szembetűnőek és figyelemfelkeltő az ügyfelek számára. Az emblémázott munkaruhák komolyságot, precizitást és megbízhatóságot közvetítenek a megrendelők felé, valamint a dolgozók számára jelzi, hogy egy adott közösség és csapat tagjai.

Számos területen használnak céges emblémázott munkaruhákat:

  • Szolgáltatóipar
  • Építőipar
  • Kereskedelem
  • Vendéglátás

Cégünk modern technológiával minőségi emblémázott termékeket állít elő az Ön igényeinek és elvárásainak megfelelően. Ha Ön is szeretne egyedi logóval, grafikával ellátott céges munkaruhát dolgozói számára, keressen minket elérhetőségeinken és megvalósítjuk elképzeléseit, ötletei a kívánt darabszámban!

A póló emblémázás előnyei a kereskedelem területén

A póló emblémázás előnyei a kereskedelem területénAz üzletekben gyakran megesik, hogy egy vásárló eladót keresve véletlenül egy másik vásárlót szólít meg. Ez persze nem olyan nagy probléma, viszont egyszerűen elkerülhető, és még a céges arculatot is egységesebbé varázsolhatjuk.

Cégünk egyik fő tevékenysége a szitanyomás, azon belül is a póló emblémázás. A céges munkaruhára rányomtathatjuk a vállalkozás nevét, akár elérhetőségét, de természetesen lehetőség van arra is, hogy csak a logó szerepeljen rajta, a dolgozók már ezzel is szépen kitűnnek a vásárlók közül. A póló emblémázás a legjobb megoldás arra, hogy minden vásárló azonnal láthassa, hogy ki a bolt alkalmazottja, és így egyből a megfelelő helyre fordulhasson kérdéseivel. A póló feliratozás további előnye, hogy segíti az egységes céges arculat kialakítását.

Hívjon minket póló emblémázással kapcsolatban, minőségi termékekkel és kedvező árakkal várjuk! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és ossza meg velünk igényeit, készséggel állunk rendelkezésére!


arajanlat

Csapat, hobbi, egyedi póló!

Csapat, hobbi, egyedi póló!Valamennyi hobbi esetében szeretünk egy csapat tagja lenni és másokkal együtt végezni kedvelt szabadidőtöltésünket, megosztani élményeinket. A közösség egyik legkifejezőbb formája az azonos ruházat, mely még inkább szorossá teszi a csapat kötelékét.

A nálunk készített egyedi pólók azt teszik lehetővé, hogy az Ön csapata tagjai kimutathassák összetartozásukat a külvilág felé is, igényesen kivitelezett, stílusos ruházattal. Számos hobbi esetében alkalmazható az egységes póló, például sportegyesületek, művészi társulatok, de akár a fiatalok körében elterjedt számítógépes játékok világában is nagyszerű megoldás lehet egyedi pólók készítése a csapatszellem erősítése céljából.

Van már közös elképzelésük, de még nem teljes? Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és valósítsuk meg együtt a legjobb ötleteket! Egyedi pólók készítése kapcsán keressen fel minket bizalommal, és kovácsolja össze még jobban csapatát egy kedves vagy szellemes, kreatív megoldással, pólónyomással!

Egyedi pólót nyomtatni még mindig egyedi!

Egyedi pólót nyomtatni még mindig egyedi!Manapság még mindig az egyenpólók világában élünk. Mindenki az örök túlélő, elnyűhetetlen fekete vagy fehér pólókat viseli minden ruhájához, vagy ilyen egyszerű pólókat ad munkatársainak. Ha Önnek viszont támad egy jó ötlete és nyomtat pár egyedi designú pólót, minden esélye megvan arra, hogy kitűnjön a tömegből, és különleges megjelenést kölcsönözzön saját magának vagy kollégáinak.

Ha vicces, élénk grafikát választ pólóira, akkor játékosságot, baráti hangulatot érhet el, ha viszont meggondolt és jól megtervezett logót használ egyedi pólók készítésekor, professzionalizmust és precizitást sugallhat. Amit viszont minden egyedi grafikával elér a milyenségétől függetlenül, az az, hogy cégének stílust teremt, ami rendkívül bizalomgerjesztő a leendő ügyfelek, vagy éppen egyszerű járókelők szemében.

A pólónyomásnak csak a képzelete szabhat határt, hiszen ma már szinte minden elkészíthető egy olyan profi nyomdánál, mint amivel cégünk is rendelkezik. Ha felkeltettük érdeklődését, keressen fel minket elérhetőségeink bármelyikén, és bízza ránk az egyedi pólók készítését!


arajanlat

Érvek az egyedi póló készítés mellett

Érvek az egyedi póló készítés mellettAz egyedi pólók évek óta töretlen népszerűségnek örvendenek, legyen szó emblémázott öltözetről, ajándékozásról, vagy saját elképzelés megvalósításáról. A ruhadarabok nem csak önkifejezésre, hanem marketingcélokra is felhasználhatók!

A technika fejlődésének köszönhetően számos egyedi póló készítési eljárásból válogathatnak a megrendelők, amelyek közül a legközkedveltebb a szitanyomásos technika, ugyanis alkalmazásával tartós, kopásálló minta állítható elő a pólókon. Az egyedi pólók készítése mostanra már igencsak elterjedt szolgáltatássá vált, így, ha nincs ajándékötlete a vásárlónak, élhet az egyedi póló gyártás lehetőségével is!

Az egyedi pólók készítésekor csakis a megrendelő fantáziája szabhat határt, szinte bármilyen elképzelés megvalósítható, a gyártáshoz egyedül egy megfelelő felbontású mintára lesz szükség, annak érdekében, hogy a végeredmény látványos és tökéletes legyen.

Készíttessen egyedi pólót vállalkozása népszerűsítéséhez, ajándékba vagy akár saját részre! Keressen minket bizalommal, a minőségi szolgáltatást garantáljuk!

Egyedi póló a babaváró bulira!

Egyedi póló a babaváró bulira!Az új élet születése olyan dolog, ami mindenképpen megérdemli, hogy megemlékezzenek róla, megünnepeljék az eljövetelét. Erre valók például a babaváró bulik, összejövetelek is. A nyugati szokások mintájára nálunk is egyre többen rendeznek nem csak leánybúcsút, de már babaváró bulit is! Ezen az eseményen stílusos, témához illő dekorációval díszítik a helyiséget és vicces, vagy szép, szintén tematikus kiegészítőkkel kedveskednek a vendégeknek!

Keressen minket bizalommal és készíttessen a segítségünkkel kiegészítőket a közelgő babaváró bulira! Készülhet egyedi póló pólónyomás felhasználásával, de fényképes bögre készítés vagy egyéb tematikus tárgy is szóba jöhet! A megfelelő technikákkal, mint amilyen a szitanyomás vagy a tamponnyomás, minőségi és igényes babaváró kellékek készülhetnek!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és ossza meg velünk a terveit, hogy időben elkészülhessenek a babaváró buli dekorációi, kiegészítői! Kérdése van? Segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldásokat!


arajanlat

Kiváló ajándék karácsonyra az egyedi póló készíttetése!

Kiváló ajándék karácsonyra az egyedi póló készíttetése!Közeledik a karácsony, amikor összegyűlik a család, a barátok, és megajándékozzák egymást. Minden évben problémát okoz az olyan ajándék kiválasztása, aminek a megajándékozott örülni fog? Szeretne idén valami igazán különlegeset és egyedit átnyújtani az ünnep alkalmából? Van egy jó ötletünk!

Az egyedi póló készítése biztosan hatalmas örömet okoz, hiszen mindenki szereti az egyediséget és a különleges dolgokat! Márpedig ha valamiből csak egy van, annál egyedibb dolog egyszerűen nem létezik! Csak meg kell tudnunk az ajándékozottról valami számára fontosat, szerezni róla egy fényképet, vagy kiválasztani egy mintát, ami jellemző rá, és elkészíttetni az egyedi pólót! Ezek pedig nem nehéz feladatok, ha ismerjük őt, és van egy biztos tippünk arra, hogy hol foglalkoznak minőségi és egyedi pólók készítésével!

Ha Ön is szeretne egyedi pólót készíttetni karácsonyi ajándéknak, keressen bennünket megadott elérhetőségeinken! Forduljon hozzánk bizalommal!

Egyedi ajándék karácsonyra? Döntsön a póló nyomás mellett!

AEgyedi ajándék karácsonyra? Döntsön a póló nyomás mellett!z utolsó napokban még mindig kétségbeesve keresi a tökéletes karácsonyi ajándékot szeretteinek? Egyedi és személyre szóló meglepetést nyújtana át az ünnep alkalmából? Gyors megoldásra lenne szüksége? Ha a válasza minden kérdésre igen, válassza a pólónyomás szolgáltatásunkat!

A pólónyomással elkészített egyedi ruhadarabok kiváló meglepetésnek bizonyulhatnak karácsonyra, hiszen ha a megajándékozni kívánt fél ízlését jól ismeri, biztos lehet benne, hogy kitörő örömmel fogja fogadni a személyre szóló, egyedi pólót! A pólónyomással tulajdonképpen bármilyen elképzelés megvalósítható, így a végeredménynek csakis az Ön fantáziája szabhat határt! Szolgáltatásunk magas színvonalat képvisel, vagyis nem kell attól tartania, hogy a pólónyomással elkészített felsőrészek hamar tönkremennek. Ennek köszönhetően szerettei hosszú éveken át hordhatják a személyiségüket kifejező ruhadarabokat!

Még nem késő élni a pólónyomás lehetőségével! Forduljon hozzánk bizalommal!


arajanlat

Kapcsolat

Texolen Kft.

Személyesen:
Texolen szita- és tamponnyomó műhely
6300 Kalocsa, Szent István út 22.

Telefonon:
+36 30/210-51-33
+36 30/90-55-300

E-mailben:
szitanyomas@texolen.hu
info@szita-emblemazas.hu

Minden jog fenntartva. | Impresszum
Telefon: +36 30/90-55-300
E-mail: info@szita-emblemazas.hu