Azoknak, akik kisebb mennyiségben (akár 1 db) szeretnének pólót vicces, egyedi felirattal, például kedvenc együttesük nevével, autómárkával; ajánljuk speciális, felvasalható fóliával készíthető minták felvitelét.

Ha van egy jó ötlete, elkészítjük!

Felvasalható fóliáink élettartama normál felhasználás mellett 4-5 év.

Választhatók  sima, domború, illetve  bársonyos, plüss hatású fóliák is, akár csillogó arany, vagy fémes hatású ezüst felülettel.

Készíttesse el kedvenc fotójával díszített pólóját,

 kötényét, párnahuzatát  RÖVID HATÁRIDŐVEL!

Egyedi minták          Egyedi minták
 


arajanlat

Lejárt a sablonos ajándékok kora!

szita-emblemazas.hu.jan.png

Számos alkalommal szeretnénk meglepni ismerőseinket. Szüleinknek,

nagyszüleinknek, párunknak, barátainknak minden évben elérkezik a születésnapja és névnapja, nem beszélve az ünnepekről, és az egyéb különleges eseményekről, amikor szeretnénk megajándékozni szeretteinket.

Mindig igyekszünk különleges ajándékot választani, de biztosan mindenkivel megesett már, hogy a rengeteg alkalom valamelyikén nem tudta eldönteni, mivel lephetné meg ismerősét. Ilyen esetekben jönnek az elcsépelt ajándék ötletek: bögre, kulcstartó, póló, és még sorolhatnánk. Ezek a tárgyak, bár praktikusak, önmagukban általában meglehetősen sablonos ajándéknak számítanak.

Azonban ma már egyedivé varázsolhatjuk ezeket az egyszerű ajándéktárgyakat is! Mi lehetne személyesebb egy fényképes ajándéknál?

Egyedi fényképes ajándéktárgyakkal igazán különleges meglepetést adhat szeretteinek, hiszen egy közös kép mindenkiben kellemes emlékeket ébreszt, és ezt az érzést napról napra felidézheti, amikor az ajándék a kezébe kerül.

Egy fényképpel ellátott ajándékkal biztosan mosolyt csal ismerősei arcára! Tegye próbára!

Ajándékozzon egyedi pulóvert!

Ajándékozzon egyedi pulóvert!Közeledik a tél, és ezzel együtt mindenki kedvenc időszaka, az ünnepek ideje is. Ilyenkor számtalan lehetőség nyílik arra, hogy megörvendeztessük szeretteinket, barátainkat, hiszen nemcsak névnapok és születésnapok követik egymást, de évfordulók, mikulás és karácsony is.

A legjobban akkor döntünk, ha valamilyen különleges ajándékkal lepjük meg szeretteinket. Ahelyett, hogy kétségbeesetten rónánk céltalan köreinket a bevásárló központokban, inkább készítsünk, vagy éppen készíttessünk egyedi, személyes ajándékot.

Pompás ötlet például – a hidegre való tekintettel – a pulóver nyomtatás, ami készülhet egyedi fényképpel, vagy valamilyen ünnepi mintával. Nagyon csinos lehet például egy karácsonyi képpel ellátott pulóver a család minden tagjának, hiszen így az ünnepek alatt még inkább megerősíthetjük az összetartozásunkat.

Ha Ön is a pulóver nyomtatást választja, hogy meglepje szeretteit, forduljon hozzánk! Egyedi, fényképes ajándéktárgyaink garantáltan mosolyt csalnak majd szerettei arcára!

Mire is jó az UV nyomtatás?

Mire is jó az UV nyomtatás?A különféle nyomtatási technológiák folyamatosan fejlődnek – napjaink egyik leginkább sokra tartott módszere nem más, mint az UV nyomtatás. De miért is olyan különleges ez a megoldás? Lássuk!

  • Az UV nyomtatás segítségével rengeteg különböző felülettípusra nyomtathatunk, így megkönnyítve a reklámcélú nyomatok és az ajándékok elkészítését egyaránt.
  • Az UV tinta nem oldószeres, ezért az egészségre és a környezetre sem ártalmas.
  • Az UV nyomtatás után akár azonnal használatba vehetjük a tárgyakat, amelyekre a minta került, hiszen nincs száradási idő!
  • Sokszor találkozik azzal a problémával, hogy a nyomatok kifakulnak a napsütés hatására? Az UV nyomtatás ezt is kiküszöböli!

Ha Ön is igénybe veszi szolgáltatásunkat, akkor nem kell többé úgy éreznie, hogy a technika komoly gátat szab a kreativitásának. Az UV nyomtatás magas minőségű, telt színű nyomatokat hoz létre, és a kivitelezés során akár a fehér szín nyomása is megoldható!

Keressen minket bizalommal Ön is ajánlatunkért – ezt kár lenne kihagyni!

UV nyomtatás – a jövő technológiája?

UV nyomtatás - a jövő technológiája?

Sokszor találkozunk azzal a dilemmával, hogy mit is adjunk ajándékba szeretteinknek születésnapra, névnapra, évfordulóra. Mindenképpen valami egyedit szeretnénk, de szinte mindig az utolsó pillanatra hagyjuk a döntést. Ha különleges ajándékkal lepné meg barátait vagy szüleit, a fényképes ajándéktárgyakkal nem lőhet mellé!

Legyen szó egyedi póló készítéséről vagy bögre nyomtatásról, mindenképpen érdemes egy új nyomtatási módszert, az UV nyomtatást kipróbálni! Ezzel a technikával számos különféle anyagra lehet nyomtatni, például az emblémázás még víztiszta felületen sem jelent gondot, így akár fényképes kulcstartó készíttetésére is van lehetőség.

Az ily módon készült nyomat strapabíró, nem fakul ki a napfénytől, a felhasznált festéknek gyakorlatilag nincs száradási ideje és egészségre teljesen ártalmatlan. Az UV nyomtatás gyors gyártást tesz lehetővé, ezáltal Ön is hamar kézhez kaphatja az elkészült terméket. Alacsony festékfelhasználása miatt rendkívül költséghatékony, így reklámdekorációk nyomtatásánál is előszeretettel alkalmazzák a módszert.

Ha szeretne minőségi, nagy felbontású, csodás színekben pompázó nyomatokat viszontlátni fényképes ajándékán, válassza az UV nyomtatást!

Kapcsolat

Texolen Kft.

Személyesen:
Texolen szita- és tamponnyomó műhely
6300 Kalocsa, Szent István út 22.

Telefonon:
+36 30/90-55-300

E-mailben:
szitanyomas@texolen.hu
info@szita-emblemazas.hu

Minden jog fenntartva. | Impresszum
Telefon: +36 30/90-55-300
E-mail: info@szita-emblemazas.hu