Tamponnyomás

Tamponnyomást akkor alkalmazunk, ha a nyomtatandó tárgy túlságosan apró, illetve a felülete íves (például: golflabda, toll, öngyújtó, pendrive, bögre). Használható szinte bármilyen anyagra (műanyagok, fém, fa, bőr és műbőr, papír), amennyiben a felület előkészítését megfelelően elvégeztük.


A tamponnyomást a következő tulajdonságai teszik igazán alkalmassá

a reklámtárgyak emblémázására:


tollak.jpg   Tamponnyomás   Tamponnyomás

  • A megfelelő festék segítségével szinte bármilyen anyagra tudunk nyomtatni.
  • Bármilyen formára lehet nyomtani, a felület lehet akár sima, érdes vagy barázdált.
  • Köszönhetően a viszonylag alacsony előkészítési költségeknek egyedi darabok és kis sorozatok nyomtatása is reális áron oldható meg.
  • A gépeink képesek akár 1000 nyomásra óránként, így a nagy tételek megnyomását is viszonylag rövid határidővel tudom megvalósítani.
  • Jó minőségű, igen részletgazdag, minden igényt kielégítő nyomatok készíthetők.


arajanlat

A Present Perfect a magyar reklámajándék kínálat legnagyobb kollekciója!

A kínálat teljessége és a kiváló ár-érték arány emeli ki a hazai reklámtárgy kínálatból! Reklámtoll, esernyő, baseball sapka, póló,pique póló, t-shirt, mappa, órák, táskák, hátizsákok, naptár, elemlámpa, szabadidős cikkek hihetetlen választékban. www.presentperfect.hu

Egyedülálló belföldi raktárkészletünk garantálja a megrendelések rövid határidejű teljesítését! A raktáron nem található árut egy-másfél héten belül tudjuk szállítani.

Céges tollakkal a sikerért

Egy cég sokféleképp reklámozhatja magát, gondolva itt a kézzel fogható megoldásokra és az online felületekre egyaránt, persze egy kézzelfogható, ráadásul hasznos reklámajándék minden esetben célravezető!

A céges logóval ellátott, tamponnyomással készült tollak remek eszközei a figyelem felkeltésének, mivel tollra mindenkinek szüksége van. Ha az emberek elteszik ajándék tollainkat, akkor egy dologról már biztos eszükbe fogunk jutni a jövőben, és ezzel növelhetjük az esélyét annak, hogy egy munkával minket bíznak meg, vagy a mi szolgáltatásainkat veszik majd igénybe, ha szükségük lesz rá. Ezeket a tollakat elosztogathatjuk rendezvényeken, az irodánkban, üzletünkben vagy a telephelyünkön. A tamponnyomással ráadásul nem csak tollakat logózhatunk, hanem számos más tárgyat is!

Válasszon minket, ha tamponnyomással készült, egyedi céges reklám tollakkal szeretné népszerűbbé tenni vállalkozását! Gyorsan és pontosan teljesítjük a ránk bízott feladatokat, ráadásul mindezt verhetetlen áron!

tamponnyomás

Egyedi ajándékok, akár nagy számban? Igen!

Minden irodának, vállalkozásnak vagy akár csak egy kisebb szolgáltató egységnek szüksége lehet reklámtárgyakra. Kisebb dolgok ajándékozásával, esetleg az adott létesítményhez fűződő tárgy árulásával nagyban hozzájárulhatunk a reklámozáshoz. Ha eltaláljuk a megfelelő reklámajándékot, amit akár a mindennapi életben sokan használnak, remek ajándéktárgyat készíthetünk a saját logónkkal vagy csak simán cégnevünkkel ellátva.

Cégünk kisebb ajándéktárgyakra való nyomtatással, toll, öngyújtó, bögre, ugyanúgy foglalkozik, mint nagyobb dolgok, például póló nyomtatásával. Egy a logónkkal ellátott pendrive vagy toll remek ajándék lehet üzletfeleinknek, és ezeket nálunk nagy tételben elérheti. Cégünk képes kis tárgyak nyomtatásánál nagy mennyiséget, rövid időn belül előállítani tamponnyomó gépeinkkel. Ha cégéhez esetleg nagyobb csoportban érkeznek látogatók, leendő üzletfelek és szeretne nekik egy minőségi, mutatós ajándékkal kedveskedni forduljon hozzánk.

Tamponnyomással készült egyedi tárgyakért bizalommal forduljon hozzánk a minőségi eredmény érdekében!

Egyedi ajándékok, akár nagy számban? Igen!

Bögre nyomtatás gyereknapra!

Ahogyan halad előre a tavasz és közelítünk a nyárhoz, úgy bukkannak elő az egymást követő ünnepek is. A gyereknap is a tavasz végi ünnepek közé tartozik. Május utolsó vasárnapján a legkisebbeké a nap, amit játékokkal, szórakozással, apró ajándékokkal szokás megünnepelni.

Szeretné Ön is meglepni csemetéjét gyereknapon valami nagyszerűvel? Ha még nem tudja, mi legyen a meglepetés, forduljon hozzánk bizalommal, és mi segítünk!

Mit szólna például a bögre készítés lehetőségéhez? A gyerekek kicsi korban szeretik megjelölni a saját dolgaikat, szeretnek birtokolni játékokat, tárgyakat, gyakran ragaszkodnak egy-egy kedvenc használati tárgyhoz. Éppen ezért egy saját bögre is örömet tud szerezni nekik. Bögre nyomtatás segítségével megajándékozhatja gyermekét a kedvenc mesehősével, állatkájával díszített bögrével, amiből aztán minden nap boldogan szürcsölheti az innivalót!

Ha nyomtatott bögrét szeretne készíttetni gyereknapra, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és tudjon meg mindent a részletekről!

Bögre nyomtatás gyereknapra!

A tamponnyomásról bővebben

Manapság rendkívül széles technikai választék áll az ügyfelek rendelkezésére, ha egyedi ajándékot szeretnének készíttetni, amelyek közül az egyik legnépszerűbb eljárásnak számít a tamponnyomás, ugyanis a korszerű kivitelezésnek köszönhetően e technikával bármilyen felület emblémázható!

Mivel ennyire rugalmas a tamponnyomás, főként reklámajándékok esetében szokták kérni az ügyfelek az eljárást, hiszen a vállalkozások előszeretettel kedveskednek a hűséges ügyfeleknek a cég logójával díszített bögrékkel, tollakkal és az ilyesfajta használati tárgyakat csakis tamponnyomással lehet megfelelően emblémáztatni!

A tamponnyomás másik előnye szintén a reklámajándékokkal kapcsolatban mutatkozik meg, ugyanis a rugalmasságon kívül igazán gazdaságos eljárásnak minősül, főleg abban az esetben, ha nagy mennyiségben kell emblémázni a termékeket, ezért nem véletlen, hogy a szakemberek is ezt az eljárást javasolják, ha a reklámajándékok gyártása szóba kerül!

Természetesen nem csak reklámajándékokkal kapcsolatban érdemes a tamponnyomás lehetőségével élni, de mielőtt igénybe venné a technológiát, kérje ki szakembereink véleményét döntésével kapcsolatban! Keressen minket bizalommal!

A tamponnyomásról bővebben

Készíttesse egyedi reklámajándékait tamponnyomással!

Különleges reklámajándékokat szeretne legyártatni, de nem tudja, hogy meg lehet-e valósítani az ötleteit? Valószínűleg igen, hiszen az olyan technikák, mint amilyen a tamponnyomás, nagyszerű lehetőséget nyújtanak ebben a kategóriában is.

Sajtótájékoztató vagy PR esemény megszervezése előtt áll? Az ilyen jellegű eseményeknél jellemző, hogy a résztvevőket, meghívottakat meglepik a szervezők, illetve a megbízók valamilyen egyedi meglepetéssel. Ez azt is jelenti, hogy nemcsak a reklámajándéknak kell különlegesnek lennie, de ráadásul csak minimális példányszámban van rá szükség. A tamponnyomás pontosan ilyen célok megvalósítására alkalmas technika! Keressen minket bizalommal, és készíttesse limitált szériás, egyedi reklámajándékait nálunk! Minden esetben a tamponnyomást ajánljuk, ha a tervezett reklámajándék formája különleges, az anyaga pedig nem textil, vagy papír. Domború, homorú, hullámos, bőr, műanyag, vagy éppen fém; egyik sem jelent akadályt, mert tamponnyomással gyorsan, gazdaságosan tudjuk emblémázni!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen egyedi árajánlatot tamponnyomásra!

Készíttesse egyedi reklámajándékait tamponnyomással!

Kapcsolat

Texolen Kft.

Személyesen:
Texolen szita- és tamponnyomó műhely
6300 Kalocsa, Szent István út 22.

Telefonon:
+36 30/90-55-300

E-mailben:
szitanyomas@texolen.hu
info@szita-emblemazas.hu

Minden jog fenntartva. | Impresszum
Telefon: +36 30/90-55-300
E-mail: info@szita-emblemazas.hu