Sokszor megkérdezték már tőlünk

Mikor ajánljuk a szitanyomást a pólóra? 

Amikor nagyobb mennyiségű, 20 db feletti pólóra kell kevés színből álló feliratot, emblémát, grafikát nyomtatni, akkor ezt a technológiát javasoljuk, mert ebben az esetben ez a leggazdaságosabb.

Természetesen kisebb darabszámú megrendeléstől sem zárkózunk el, de ebben az esetben az egy darabra eső költség – az előkészítési díjak miatt – magasabb lesz.  


Mennyire tartósak a nyomatok?

Megfelelő alapanyagok alkalmazásával és a megfelelő szakértelemmel, technológiai háttérrel elkészített nyomatok élettartama azonos a textil anyagával, illetve sok esetben tovább megmarad.

 

Mi a különbség a direkt és a transzfernyomás között?

A direkt szitanyomásnál a nyomás közvetlenül a textilre történik, míg a transzfer eljárásnál a nyomatok először egy speciális hordozóra kerülnek, majd arról visszük át a textilre.

A transzfer szitanyomás kitűnően alkalmas nagyon vékony vonalak, apró részletek nyomására, még a lehetetlennek tűnő helyekre is. ( pólók ujjára, zsebére, gallérjára, baseballsapkára, nyakkendőre. )

 

Mennyibe kerülnek a pólók és a nyomás?

A pólók ára azok minőségétől, a nyomás ára a pólók mennyiségétől, a nyomat

méretétől és a nyomandó színek számától függ.

  • Minél nagyobb a póló mennyisége, annál alacsonyabb az egy darabra eső költség
  • Több szín esetén az emblémázás költsége is többszöröse az első szín nyomási árának.

2-3-4-5-6 szín nyomásának előkészítési költsége 2-3-4-5-6-szorosa az egy színű minta előkészítési árához képest, ezért kis mennyiségben több szín nyomását kevésbé javasoljuk ezzel a technikával. Sok szín, kisebb darabszám esetén más megoldást fogunk ajánlani.

A sötét színű pólók világos színnel történő nyomása magasabb költséggel jár?

Röviden, IGEN!

A megfelelő fedettség elérése érdekében a nyomás többször történik. Léteznek olyan festékek, amikkel megfelelő fedettség már egyszeri nyomással is elérhető, de azok nagy hátránya, hogy a nyomatuk nem vasalható, ezért csak kivételes esetekben használjuk, ügyfeleink igényeinek figyelembevétele mellett.

 

Milyen színű pólóra lehet nyomni?

Bármilyen színű pamut, pamut-poliészter és más kevert szálú alapanyagból készült pólót meg tudunk nyomni, szinte bármilyen színnel.

 

Milyen adatokat kell megadni az árajánlatkérésnél?

  • a nyomandó póló mennyisége
  • a póló színe és típusa
  • a nyomat mérete
  • a nyomat elhelyezése (eleje, háta, vagy ujja)
  • a nyomandó színek száma és megnevezése
  • a nyomandó logó, grafika, felirat megküldése

 

Milyen formátumban kell az emblémát, logót elküldeni?

A több színből álló logót, grafikát  vektoros formátumban küldve tudjuk legkönnyebben felhasználni (CDR, WMF, EPS).

Egy színnel történő nyomáshoz bármilyen formátumú nagy felbontású 1 bites (fekete-fehér) bitmap kép is alkalmas lehet.

Ha nem áll rendelkezésre nyomdai előkészítéshez alkalmas anyag, természetesen örömmel segítünk ennek elkészítésében, a mellékelt minta alapján is.

 

Mennyi az elkészítés ideje?

Az elkészítés ideje minden esetben a megrendeléskori kapacitásunk lekötöttségétől függ, de általában 8-10 munkanap alatt mindennek el kell készülnie! 

Csomagolás gyártás

Csomagolás gyártás az Ön igényei szerint!

vállalunk egyedi elképzelések szerint, akár élelmiszerekhez is, megbízható minőségben, megfizethető áron – forduljon hozzánk Ön is!

Aki kereskedelemmel foglalkozik, bizonyára tudja, hogy mennyire fontos szerepe van a termékek csomagolásának, és nem csak a fizikai védelemben. A jó csomagolás felhívja a figyelmet a termékre, fontos információkat tartalmaz a vásárlók részére és nem utolsó sorban az eladhatósághoz is hozzájárul. A csomagolás gyártást ezért mindenképp érdemes tapasztalt cégre bízni.

csomagolás gyártás során rengeteg szempontnak kell megfelelni. Egyrészt fontos, hogy a csomagolás megfelelő védelmet biztosítson a terméknek a külső hatások ellen, hogy az a legjobb minőségben kerülhessen a vásárlókhoz. Másrészt viszont a marketing célokat sem szabad alábecsülni, hiszen egy mutatós csomagolás szinte „eladja” a terméket.

Amennyiben profi csapatot keres csomagolás gyártáshoz, a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal bővebb információért, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Kapcsolat

Texolen Kft.

Személyesen:
Texolen szita- és tamponnyomó műhely
6300 Kalocsa, Szent István út 22.

Telefonon:
+36 30/90-55-300

E-mailben:
szitanyomas@texolen.hu
info@szita-emblemazas.hu

Minden jog fenntartva. | Impresszum
Telefon: +36 30/90-55-300
E-mail: info@szita-emblemazas.hu