Szitanyomással nem érhetik kellemetlen meglepetések mosáskor!

Szitanyomással nem érhetik kellemetlen meglepetések mosáskor!

Szitanyomás, rövid határidővel, időtálló, minőségi minták, feliratok, válassza az eljárást, és nem érhetik kellemetlenségek mosáskor!

Vannak olyan mintázott pólók, textíliák, amik igencsak kellemetlen meglepetéseket okozhatnak mosáskor. A feliratuk, mintájuk idő előtt kopásnak indulnak, így például az ajándékba kapott felsőrész elég hamar használhatatlanná válik. Amennyiben Ön nem szeretne ilyen váratlan helyzetekkel számolni, ajánljuk figyelmébe a szitanyomást a póló, egyéb textília emblémázáshoz!

szitanyomás nem okozhat csalódást, az eljárással igényes, időtálló minták készülhetnek el. Nagyon jól bírják a mosást, kellően tűrik az intenzív igénybevételt, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz. Cégünk kiemelt figyelmet fordít a festékanyag minőségére is, ez pedig szintén hozzájárul a tartós végeredményhez.

Tapasztalja meg Ön is az eljárás előnyeit, és adja le rendelését mihamarabb! Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Kapcsolat

Texolen Kft.

Személyesen:
Texolen szita- és tamponnyomó műhely
6300 Kalocsa, Szent István út 22.

Telefonon:
+36 30/90-55-300

E-mailben:
szitanyomas@texolen.hu
info@szita-emblemazas.hu

Minden jog fenntartva. | Impresszum
Telefon: +36 30/90-55-300
E-mail: info@szita-emblemazas.hu