A szitanyomás reklámpólóhoz is ideális technika!

A szitanyomás reklámpólóhoz is ideális technika!

szitanyomást olyan megrendelésekhez ajánljuk, amik nagyobb darabszámban igényelnek textilnyomást, például céges pólók elkészítéséhez. Természetesen néhány darabos megrendelést is el lehet készíteni, de figyelembe kell venni az ár-érték arányt is. Minél több póló van, annál kevesebbe kerül darabonként.

A szitanyomás minőségét meghatározza a szakértelem, amivel készítik. A felhasznált festéket precízen kell bekeverni, ismerni kell a szükséges utómunkákat és nem szabad megalkudni a termékek minőségét illetően sem. Az az ideális, ha vízbázisú a szitanyomáshoz használt festék, mert az bőrbarát, valamint környezetbarát a többi festékhez képest.

szitanyomással olyan reklámpólókat készíttethet, amik nem mennek tönkre mosás, vasalás, gyűrődés hatására sem, nem utolsó sorban pedig igényesek és szépek is! A pólónyomáshoz szükség van vektoros grafikára a logóról, mintáról, a minta helyének meghatározásáról és annak méretéről is.

Amennyiben megbízható helyen szeretné elkészíttetni a szitanyomást, lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!

Kapcsolat

Texolen Kft.

Személyesen:
Texolen szita- és tamponnyomó műhely
6300 Kalocsa, Szent István út 22.

Telefonon:
+36 30/90-55-300

E-mailben:
szitanyomas@texolen.hu
info@szita-emblemazas.hu

Minden jog fenntartva. | Impresszum
Telefon: +36 30/90-55-300
E-mail: info@szita-emblemazas.hu