Pólónyomás szitázással! Előnyökből nincs hiány!

Pólónyomás szitázással! Előnyökből nincs hiány!

A pólónyomás széles körben alkalmazott technikája a szitázás, ami direkt nyomást jelent. Nem csak textilre lehet alkalmazni, még sok egyéb anyaghoz is használható. Akár emblémázáshoz, akár egyedi minták elkészítéséhez szeretnénk használni, a szitanyomás színes lehetőségeket tartogat.

pólónyomás esetén pontos és színhű, éles kontúrokkal ellátott grafika készül. A textil esetében nem lényeges, hogy sötét vagy világos színű, a megfelelő festékkel minőségi formában valósul meg a pólónyomás. A festék többféle lehet, például vizes bázisú, ami környezetkímélő és bőrbarát egyben. A grafika lehet kidomborodó vagy uv fényben fluoreszkáló is a megfelelő festékkel, illetve adalékkal. Másféle típus szükséges a laza fazonú és a sztreccs anyagú textilekhez.

pólónyomás eredménye sokáig tartós marad, mosás és vasalás, rendszeres használat mellett is megőrzi eredeti kinézetét és állapotát. A szitázás költséghatékony, ár-érték arányban kedvező eljárás, ami kisebb és nagyobb példányszámú előállításhoz is ideális.

Kapcsolat

Texolen Kft.

Személyesen:
Texolen szita- és tamponnyomó műhely
6300 Kalocsa, Szent István út 22.

Telefonon:
+36 30/90-55-300

E-mailben:
szitanyomas@texolen.hu
info@szita-emblemazas.hu

Minden jog fenntartva. | Impresszum
Telefon: +36 30/90-55-300
E-mail: info@szita-emblemazas.hu