Paprikászsákot szeretne vásárolni?

Tekintse meg kínálatunkat!

Paprikás zsákok

Műhelyünkben 50-100-250 és 500 grammos kivitelben készülnek őrölt paprika csomagolására alkalmas “vászonzsákok”. Készítésük során szem előtt tarjuk a természetvédelem és az élelmiszerbiztonság követelményeit is.

Termékeink szitanyomását vízbázisú festékek felhasználásával környezettudatosan végezzük! (Bár még senki nem próbálta, de a forgalmazó szerin a festékeket akár meg is ehetnénk…).
Úgy gondolom, hogy ezzel a technológiával könnyen készíthető egyéb őrlemények vagy más szemes termékek csomagolására alkalmas tasak ill. táska.


Paprikás zsákok  Paprikás zsákok  Paprikás zsákok
Paprikás zsákok  DSC04052.jpg  DSC04053.jpg


arajanlat

Paprikás zsákok készítése környezetbarát festékkel!

A paprikás zsákok praktikus és dekoratív csomagolásként készülnek, ha ránk bízza az elkészítésüket! A híres, magyar piros paprika minden szuvenírbolt egyik fő attrakciója, amit szívesen vásárolnak a turisták, utazók ajándékba. A paprikás zsák készítése is egyike a cégünk szolgáltatásainak, amit a legnagyobb szakértelemmel végzünk, a legkorszerűbb megoldásokkal. A csomagolás emblémázását, a paprikás zsák készítését kizárólag vízbázisú festék felhasználásával kivitelezzük. Ez a festék egyaránt ártalmatlan a környezetre és a fogyasztókra is, tehát a legjobb választás.

A hozzánk eljuttatott tervek alapján emblémázzuk a paprikás zsákokat, amik precízen nyomott, színben, méretben és grafikában is pontos díszítést, illetve feliratot kapnak. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a paprikás zsákok iránt és hasonló szolgáltatást szeretne igénybe venni, forduljon bizalommal a csapatunkhoz! A honlapunkon szereplő elérhetőségek valamelyikén tud tőlünk egyedi árajánlatot kérni paprikás zsák készítésre!

paprikas-zsakok

Kapcsolat

Texolen Kft.

Személyesen:
Texolen szita- és tamponnyomó műhely
6300 Kalocsa, Szent István út 22.

Telefonon:
+36 30/210-51-33
+36 30/90-55-300

E-mailben:
szitanyomas@texolen.hu
info@szita-emblemazas.hu

Minden jog fenntartva. | Impresszum
Telefon: +36 30/90-55-300
E-mail: info@szita-emblemazas.hu