Pólónyomtatás: a legjobb nyári reklámajándék!

Pólónyomtatás: a legjobb nyári reklámajándék!

Pólónyomtatás kiváló minőségű alapra, korszerű technológiával, kedvező áron, az Ön igényei szerint – készíttessen időszerű reklámajándékokat!

A nyár a pólók hordásának ideje; ilyenkor mindenki ezt a kényelmes és univerzális ruhadarabot választja. Érdemes ezt kihasználni, és olyan reklámajándékokkal kedveskedni ügyfeleinknek és partnereinknek, amelyeket hasznosnak találnak, hordanak, és ezzel kvázi ingyenes reklámot biztosítanak a vállalkozásunknak.

Amennyiben olyan reklámajándékot keres, ami megfelel a fentieknek, érdemes élnie a pólónyomtatás lehetőségével, és olyan pólókkal megajándékoznia mindenkit, amelynek biztosan örülnek majd! Egy humoros grafika, amelyben a vállalkozását is megemlítik, tökéletes minta lehet, de szöveg, vagy cége logója is kiváló választás! A pólónyomtatás ára kedvező, a termék minősége pedig kiváló, így Önnek is érdemes bennünket választania!

Ha felkeltettük az érdeklődését a pólónyomtatás lehetősége iránt, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Kapcsolat

Texolen Kft.

Személyesen:
Texolen szita- és tamponnyomó műhely
6300 Kalocsa, Szent István út 22.

Telefonon:
+36 30/90-55-300

E-mailben:
szitanyomas@texolen.hu
info@szita-emblemazas.hu

Minden jog fenntartva. | Impresszum
Telefon: +36 30/90-55-300
E-mail: info@szita-emblemazas.hu