Póló feliratozás minőségi szolgáltatás keretein belül? Jó helyen jár!

Póló feliratozás minőségi szolgáltatás keretein belül? Jó helyen jár!

póló feliratozás terén manapság nagyon sok szolgáltatás érhető el. Egyesek mindenképp olyan vállalkozást szeretnének találni, ahol kiemelt figyelmet fordítanak a termékek minőségére, tartósságára. Amennyiben Önnek is hasonló igényei vannak, ne kutasson tovább az ideális vállalkozás után, mert megtalálta!

Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy megrendelőink maximálisan elégedettek legyenek a póló feliratozással. Színvonalas alapanyagok és korszerű technológia felhasználásával készítjük el a felsőrészeket. A végeredmény egy strapabíró, ízléses póló, amire hosszú távon számíthatnak az emberek. Rugalmas, ügyfélközpontú és gyors szolgáltatást biztosítunk, így Ön a rendelését rövid időn belül átveheti tőlünk.

póló feliratozásban élen járunk. Tapasztalja meg Ön is szolgáltatásunk előnyeit, és bízza ránk bátran a felsőrészek elkészítését. A végeredménynek kizárólag a fantázia szabhat határt. Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretné leadni a rendelést, vagy kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Texolen Kft.

Személyesen:
Texolen szita- és tamponnyomó műhely
6300 Kalocsa, Szent István út 22.

Telefonon:
+36 30/90-55-300

E-mailben:
szitanyomas@texolen.hu
info@szita-emblemazas.hu

Minden jog fenntartva. | Impresszum
Telefon: +36 30/90-55-300
E-mail: info@szita-emblemazas.hu